Duit Kahwin

Contest " Selamat Hari Guru"





tarikh

16 mei 2012 sehingga 30 mei 2012

apa yg perlu anda buat


1) take a picture with your teacher ( sesiapa sahaja yang anda rasa dia guru anda)
2) upload gambar anda kat blog /fb /twitter ( ceritak
an sedikit pasal gambar anda dengan guru and
a)
3) linkkan fb / blog / twitter anda kat komen ( se
nang saya nak trace)


syarat -syaratnya

letakkan banner saya kat tepi blog anda

follow

liked

that all....

hadiah:






5% discount at D'Closset x 5 winners

17 Orang Hebat:

ciksengeh :D said...

alaa , xdapek join lahh .. sekarang tgh cuti sem . gamba lama dah xtahu kat mane .. huhu .. gamba dgn lecturer boleh .. ramai2 ?

Nida said...

As-salam ..

Kak Nida turut sama memeriahkan pertandingan.. moga-moga ada rezeki... ameeeeeeeeennn

http://alongnidar.blogspot.com/2012/05/contest-selamat-hari-guru.html

id follower: Nida
id FB: Along Nida
http://www.facebook.com/along.nida.1

Terima kasih.

nurazie said...

assalamualaikum..lecturer pun cikgu jugakkan?....boleh jer ramai2..just detail which one is you

ciksengeh :D said...

wohh oke le gitu :D

nur_za said...

asalamualaikum..nur nak join...
http://ceritaladiespurplegc.blogspot.com/2012/05/contest-selamat-hari-guru.html

nurazie said...

tq, interesting..

Cik Amal said...

ala . .
sume gambar takk tahu ke mana dah
hehe

nurazie said...

ishh sayang nya....

NURFARAH SHAHIRA said...

Assalam kak, farah join ye

http://nurfarahshahira.blogspot.com/2012/05/contest-selamat-hari-guru.html

*NurSyahieraDahhari* said...

tenkiu ajak Syiera, syiera join yea :)

id follower : ieraassyiera.blogspot.com
id fb : Definitely IeFa

link entry : http://thisforjoin.blogspot.com/2012/05/selamat-hari-guru.html

jemput terjah :)

Hafizah Zainal Abidin said...

PENCARIAN SPONSOR RANDOM GA BY CIK FIE TELAH BERMULA SEKARANG (!) Baca !!
http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/pencarian-sponsor-random-giveaway-by.html

Hafizah Zainal Abidin said...

Hai sponsor Random GA By Cik Fie :)
boleh buat entri berkaitan pasal entri kat bawah ni n share kat orang ramai ? supaya banyak org sponsor GA ni . TERIMA KASIH ! :D
http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/pencarian-sponsor-random-giveaway-by.html

SLUMBER SAGUN said...

sye join



http://budakpendekberblogging.blogspot.com/2012/05/contest-selamat-hari-guru.html

*NurSyahieraDahhari* said...

syiera dah follow & add sponsor baru :)
kalau ade lagi sponsor baru, bagitau yea :)
jemput bace entry syiera yea :)

link : http://thisforjoin.blogspot.com/2012/05/selamat-hari-guru.html

#syiera ade komen kat atas tu :)

nurazie said...

thank you syiera...thanks for your cooperation

Nono Lu said...

saya join tapi upload pic kat blog je~
saya boley like page tapi kalau berkaitan dengan fb(add) dan twitter, privacy sya pasal saya xkan approve unknown.. xpe kan?

http://nono-hakuren.blogspot.com/2012/05/contest-selamat-hari-guru.html

nurazie said...

ok takde masalah

SEMUA YANG ADA DALAM BLOG INI HAK MILIK NUR AZIE