Duit Kahwin

Giveaway Blog Tercantik By: Nurin


Assalamualaikum,



Firstly...saya ada buat GA dengan seorang Blogger nama NURIN so jika ada sesiapa nak join atau sponsor GA ni silalah tinggalkan komen anda.

syarat -syarat untuk join GA ni

1) of course la kena follow NURIN dan saya dan like page owners GA ni kan - klick kat sini A & B

2) wajib follow semua sponsor klik sini SPONSOR

3) wajib buat satu entry dan letak banner yg di atas ni dan link kan ke blog NURIN

4) tinggalkan url entry anda hanya di ruangan komen di blog NURIN

5) wajib tag 2 orang rakan dan pastikan diorang tahu

6) blog yg cantik , kemas dan tak terlalu banyak iklan adalah kriteria pemenang yg dicari.

0 Orang Hebat:

SEMUA YANG ADA DALAM BLOG INI HAK MILIK NUR AZIE