Duit Kahwin

ConTESt BerGAMbar BerSAMA Guru 2012









16 Mei 2012 

tahu tarikh apa ni? ada yang tahu tapi ramai jugak yang tak tahu kan?, yang ramai orang ingat tarikh valentine day.  Kalau yang ingat pun yang masih belajar di sekolah rendah atau menengah.  Yang dah masuk pusat pengajian tinggi dah lupa dah.  Yang dah kerja lagi lah dah tak ingat langsung kecuali yang mendapat pekerjaan berkaitan dengan tarikh ni .

saya ? of course lah ingat sbb 16 Mei selain Hari Guru ia juga Hari Lahir saya, saya penah menjadi guru for 5/ 6 years. Before this saya selalu terima hadiah dari students dan kawan2 guru saya yang tahu 16 Mei ialah hari lahir saya.

so 

for this time saya plak nak bagi hadiah kat orang lain sempena Hari Guru dan Hari Lahir saya melalui contest ini.

BAGAIMANA CARANYA?....



1)  Beli barang terpilih dari koleksi NRs Creative , paling minimum 1 item, lebih pun takpe. 



click gambar



click gambar


pilih barang dalam gambar ini
 ( warna dan nak letak nama boleh request)


contoh sarung hp


contoh 


tarikh tutup beli barang ialah 10 Mei 2012


syarat - syaratnya

1 )  follow NewCastleInsan blog dan klik sini dan sana


2 )  liked page = NRs Creative 
klik sana dan sini


DAN 


CLICK  SPONSOR 


  The Scent Of AsmaraHafizz




De Closette





5 % voucher discount untuk 5 orang pemenang utama




3)  Ambil gambar anda bersama Guru Anda , tak kiralah cikgu sekolah, pensyarah , guru Quran, cikgu tuisyen, 

     guru silat, dan lain -lain .Asalkan anda menganggap dia guru anda.  Dan juga gambar barang yang anda beli 

     dari koleksi yang terpilih di NRs Creative.


4)  Post gambar yang anda hasilkan di blog anda dan buat satu entry , tak kisahla panjang ke pendek ker 
  Bagi
 mereka yang takde blog boleh post di Facebook anda,

 dan kalau takde Fb boleh email bagi kami je tengok.

5) letakkan  tajuk entry "LOVE MY TEACHERS" 
entry yang dibuat sila linkkan di  entry contest ini (wajib)



tarikh tutup hantar gambar ialah 30 Mei 2012 

5 Jun 2012 pemenang akan diumumkan 


Hadiah 

pemenang pertama


sehelai t -shirt muslimah 
tudung bawal 3 tone
5% Voucher discount shopping di De Closette


hadiah akan ditambah dari masa ke semasa, sekarang tgh cari hadiah untuk diberikan kepada para pemenang.
5 pemenang utama dan 5 pemenang saguhati
entry ini dihentikan sekiranya penyertaan tidak melebihi 10 orang.







HADIAH UNTUK SEMUA PEMENANG AKAN DIBERITAHU PADA ENTRY YANG AKAN DATANG.


SEMUA PENYERTAAN KAMI AKAN PROMOTE FB / PAGE / BLOG ANDA.



5 Orang Hebat:

Iza Zaty said...

Larr , kene beli barang dulu ke? Adoiii

biiya.iNilaH.DuNiaQue said...

buy 1st then can join??ermm

Syuhada said...

ya dik, sbb hadiah nya agak lumayan. tgk link ni untuk hadiah

http://www.nurjamal83.blogspot.com/2012/04/hadiah-untuk-contest-bergambar-bersama.html

Syuhada said...

hadiah pun agak menarik bukan...tak semua barang yg kena beli tu mahal...

Syuhada said...

http://www.nurjamal83.blogspot.com/2012/04/hadiah-untuk-contest-bergambar-bersama.html

SEMUA YANG ADA DALAM BLOG INI HAK MILIK NUR AZIE