Duit Kahwin

Blackhead , whitehead, parut, jerawat  dan lain -lain...
banyaklah masalah kulit kaum wanita ni, termasuk la saya sbb sayakan wanita.  Sebelum ni mcm -mcm produk saya pakai ada yang ok ada yang tak , pernah la jugak berada di zaman kegemilangan. 
 Masa tu mmg fair and lovely la, dengan kulit yang cerah dan badan yang langsing.  

Sekarang dah makin meningkat usia dah banyak dah produk yang dicuba tapi satu pun saya tak berani nak cadangkan kat sesiapa pun. 
 But.....this one saya berani untuk cadangkan 
sebab saya memang terasa keberkesananya 
walaupun tidaklah sampai fair and lovely 
mcm dulu kan.


Inilah produknya, senang je nak guna boleh tahan 1 - 2 bulan

0 Orang Hebat:

SEMUA YANG ADA DALAM BLOG INI HAK MILIK NUR AZIE