Duit Kahwin

Bengkel Kraftangan

Last week saya daftar dan hantar mak saya pegi kelas buat bunga gim dgn bunga telur, since mak pun tak de buat apa - apa kat umah .  Lagipun saya tahu dia memang minat gubah - gubah bunga ni, mak kreatif anak dia je ni tak berapa nak kreatif.  At least boleh isi masa lapang mak dan memang semangat la mak nak belajar benda - benda kreatif ni.

Kelas start pukul 9.00 sampai pukul 1.00 , tapi dia boleh duduk kat situ sampai pukul 2 lebih duk borak ngan pengajar .  Apa pun itulah my mom , mudah ramah dengan orang especially kalau orang tu pun peramah jugak.

Bengkel yang saya maksudkan dianjurkan oleh LOVElyt.o.u.c.h.





0 Orang Hebat:

SEMUA YANG ADA DALAM BLOG INI HAK MILIK NUR AZIE