Duit Kahwin

My New Life


assalamualaikum...this is my new blog...this blog only for my life personal. why? i don't know maybe untuk kenangan.
today is a second day saya di tukarkan ke sri aman kota bharu, for my under study. on these two days i don't have anything to do. just meet the principal and the director of this school.
so boring....last- last ngadap la laptop buat blog ni, nak tgk facebook pun dah malas, nak buat kerja tak tahu nak buat kerja apa.
rasa mcm nak cari duit lebih plak...if ada jodoh dan diizinkan Allah insyallah boleh guna untuk majlis. majlis apa? tunggu
tunggu nak tahu majlis apa dan tunggu apa benda saya nak jual ok...

0 Orang Hebat:

SEMUA YANG ADA DALAM BLOG INI HAK MILIK NUR AZIE